Inchirieri masini Pitesti

Comparare Masini (0)
Sortare dupa:
Skoda Fabia 1.2
Škoda Fabia este un autoturism din clasa supermini produs de constructorul ceh de automobile Škoda A..
de la 17,00€ / zi
Ford Focus 1.6
Ford Focus a fost printre cele mai vândute mașini de import în România..
de la 20,00€ / zi
Sandero Stepway
Robust si fiabil, se adapteaza tuturor conditiilor de drum...
de la 22,00€ / zi
Skoda Octavia
Modelul Octavia folosește platforma modelului Golf de la VW...
de la 22,00€ / zi
Opel Zafira Automat
Opel Zafira Automat este o masina de familie mare proiectata și fabricata de constructorul german Op..
de la 23,00€ / zi
Volkswagen Golf 7
Volkswagen Golf VII este masina anului 2013..
de la 23,00€ / zi
Ford Mondeo 1.8
Ford Mondeo este o masina de familie mare, vândut de către Ford Motor Company în diverse piețe din î..
de la 24,00€ / zi
Logan MCV 1.6
Volumul portbagajului poate ajunge la 2350 litri...
de la 24,00€ / zi
Opel Corsa Automat
Opel Corsa este un supermini care a fost produs de constructorul german Opel din 1982 ..
de la 24,00€ / zi
Dacia Sandero Stepway
Robust si fiabil, se adapteaza tuturor conditiilor de drum...
de la 25,00€ / zi
Dacia Duster 1.5 DCI
Dacia Duster este primul vehicul de teren al mărcii „Dacia”..
de la 28,00€ / zi
Renault Megane
Renault Megane este un model de mașină compactă produs de constructorul francez de automobile Renaul..
de la 31,00€ / zi
Inchirieri masini Pitesti

Inchirieri masini Pitesti ofera atat turistilor cat si romanilor veniti din strainatate servicii de inalta calitate la cele mai avantajoase preturi.Flota noastra de inchirieri masini Pitesti variaza de la autoturisme economice cum ar fi Skoda Fabia la masini mari ca Dacia Duster sau de 9 locuri ca de exemplu Opel Vivaro.

Recent am infiintat serviciul de inchirieri masini Pitesti cu sofer care o sa va conduca in cea mai mare siguranta in locatiile dorite de dumneavoastra. In plus serviciile noastre de livrare si preluare a masinii sunt gratuite oriunde pe teritoriul orasului Pitesti. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de rezervare online de pe website-ul nostru de inchirieri masini Pitesti sau sa faceti o rezervare telefonica la numarul de telefon afisat in partea stanga a site-ului.

Orasul Pitesti resedinta a judetului Arges este supranumit si "Orasul Lalelelor" deoarece au fost plantate in 1972 peste 3000 de bulbi de lalele.Cu masina luata de la inchirieri masini Pitesti puteti vizita multiplele lacase de cult ce se gasesc in oras ,cel mai cunoscut fiind Manastirea Trivale o biserica din lemn construita in secolul al XV-lea si multe altele.Se mai poate vizita Manastirea Curtea de Arges unde puteti afla mai multe detalii privind legenda mesterului Manole.In Pitesti mai puteti vedea si Fantana Muzicala unica in Europa de Est. Aceasta are 1000 de guri de apa fixe si mobile, orga de lumini iar presiunea apei variaza in functie de muzica. Pitestiul este si unul dintre cele mai importante orase din punct de vedere petrochimic, aici aflandu-se combinatul de la Arpechim.

Cu serviciul nostru de inchirieri masini Pitesti aveti optiunea sa luati masina din oras si sa o predati pe orice aeroport din tara sau oriunde in Romania in schimbul unei taxe de dislocare care difera in functie de distanta respectiva.

Exista o gramada de avantaje legate de serviciile companiei noastre de inchirieri masini Pitesti iar pentru a beneficia de ele va invitam sa cititi cu interes website-ul nostru pentru mai multe informatii si detalii in legatura cu promotiile noastre.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati agentul nostru de la inchirieri masini Pitesti la numarul de telefon (+40) 742 958 031 sau la adresa de email office@rentcitycar.com