Rent a car Suceava

Product Compare (0)
Sort By:
Skoda Fabia
Škoda Fabia is a supermini-class car produced by Czech car manufacturer Škoda Auto..
from 16.00€ / day
Renault Symbol
Renault Symbol is a subcompact car marketed by the French manufacturer Renault vehicles..
from 17.00€ / day
Opel Astra
Astra is now manufactured in China (Buick), Germany (Opel), UK (Vauxhall), Brazil and Poland..
from 18.00€ / day
Citroen C4
Citroen C4 is a car equipped with a range of four engines inline..
from 19.00€ / day
Ford Focus II
At EuroNCAP Ford Focus received 4 out of 5 stars for passenger safety..
from 19.00€ / day
Citroen C-Elysee
Citroen C - Elysee is a mid classcar manufacturer produced the South - Korean Daewoo cars in 2014..
from 20.00€ / day
Polo Automat
The Volkswagen Polo is a supermini car manufactured by Volkswagen..
from 20.00€ / day
Hyundai Elantra
It is a compact car produced in South Korea...
from 24.00€ / day
Hyundai Tucson
Tucson is a car of SUV produced by Korean company Hyundai..
from 24.00€ / day
Skoda Superb Automatik
Skoda Superb is a large family car sold by the Skoda Company in various markets aroun..
from 24.00€ / day
Ford Kuga
The Ford Kuga is a compact sport utility vehicle (SUV) produced by Ford since 2008...
from 30.00€ / day
Renault Trafic 2.0
Renault Trafic is a mid-sized van produced by Renault..
from 40.00€ / day
Rent a car Suceava

Serviciile noastre de inchirieri masini Suceava ofera clientilor nostri cele mai bune oferte si preturi foarte atractive.

Indiferent ca vizita dumneavoastra in Suceava este de afacere sau placere va invitam sa apelati la firma noastra de inchirieri masini Suceava de la Rentcitycar. Detinem un bogat parc auto de masini de inchiriat incepand de la cele economice si terminand cu cele din clasa de lux.Fosta capitala a Moldovei lui Stefan cel Mare, Suceava este resedinta judetului cu acelasi nume si se remarca prin abundenta lacaselor de cult construite integral din lemn.Orasul este situat intr-o zona deluroasa favorabila culturii vitei de vie avand o populatie in jur de 114 mii de locuitori. 

Compania noastra de la inchirieri masini Suceava a devenit din ce in ce mai populara deoarece ofera inchirieri auto si in restul judetului si municipiului.Cu masina obtinuta de la inchirieri masini Suceava puteti vizita Cetatea de Scaun un impunator testament al maiestriei moldovenesti situata pe un piedestal ce domina intreaga vale. Pe terenul din apropierea Cetatii de Scaun se afla Muzeul Satului Bucovinean detinand in prezent peste 30 de obiective care ofera vizitatorilor o parte din istoria si traditia satului din Bucovina. Printre acestea sunt : Casa Roata din Campulung Moldovenesc, Gospodaria Traditionala din Straja, Casa de locuit din Ostra dar si ateliere mestesugaresti sau case traditionale din lemn. Nu ezitati sa cereti de la agentul nostru de inchirieri masini Suceava informatiile de care aveti nevoie precum si dispozitivul GPS sau Scaun de copil in cazul in care ati optat pentru acestea. 

Aveti optiunea sa ne scrieti pe adresa de mail a firmei noastre de inchirieri masini Suceava la office@rentcitycar.comin cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri si o sa va raspundem in cel mai scurt timp. Daca doriti cazare si nu cunoasteti zona prea bine colegii nostri de la inchirieri masini Suceava va pot indruma la o serie de pensiuni si hoteluri cu preturi accesibile. 

Pentru a rezerva folositi formularul de rezervare online de pe site-ul nostru de inchirieri masini Suceava sau contactati-ne telefonic la (+4) 0742 959 031