Inchirieri auto Targu Mures Aeroport

Inchirieri auto Targu Mures Aeroport

Aeroportul international Targu Mures este considerat un punct important de sosire al turistilor avand un trafic de peste 250000 de pasageri anual.

Pana in 2006 era recunoscut ca Aeroportul Targu Mures Vidrasau. El este situat la 15 km de orasul Targu Mures iar aici regasim rute de avion catre si dinspre aeroporturi ca : Londra,Milano,Barcelona,Roma,Dortmund si Paris.

Deoarece veti avea nevoie de un mijloc de transport pentru a parcurge aceasta distanta noi va oferim o varianta confortabila cum ar fi angajarea serviciilor noastre de inchirieri masini Targu Mures aeroport.Apeland la acest serviciu de rent a car veti putea ridica masina de la aeroport la orice ora din zi si noapte doriti dumneavoastra.

Parcul nostru auto de la inchirieri masini Targu Mures aeroport este foarte variat continand diverse marci auto ca: Ford, VW, Audi ,Skoda si altele.Pentru serviciile de rent a car , de la inchirieri masini Targu Mures aeroport va poate pune la dispozitie contra-cost sisteme GPS,scaun copil sau lanturi zapada pentru calatoriile din tara sau din judetul Mures.

Daca in grupul cu care calatoriti mai aveti un sofer si vreti sa-l adaugati si pe acesta in contractul de inchiriere ca sofer aditional o veti putea face fara a mai plati nici o taxa suplimentara.

Mai nou am creat pentru clientii nostri serviciul de transfer aeroport cu sofer. Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie sa ne anuntati din timp trimitandu-ne un email la [email protected] sau sa ne sunati la numarul afisat in partea stanga a paginii.

In cazul in care va veti confrunta cu probleme tehnice agentii firmei noastre de inchirieri masini Targu Mures aeroport va stau la dispozitie non-stop.Mai mult de atat preturile noastre sunt cu tva inclus iar firma noastra nu are taxe ascunse.

Rezervarea masinii dorite o puteti obtine folosind formularul nostru de rezervare de pe site-ul nostru de inchirieri masini Targu Mures aeroport sau contactandu-ne telefonic la numarul de telefon : (+4) 0742 958 031