Rent a car Bacau

Rent a car Bacau

 

Inchiriati o masina prin serviciul nostru de rent a car Bacau la preturi avantajoase!

Aveti nevoie de o masina urgent in Bacau? Doriti sa calatoriti in interes de serviciu sau vreti sa vizitati orasul? Aveti la dispozitie servicii de rent a car Bacau la cele mai avantajoase preturi, in functie de dorintele voastre.

Alegeti masina, durata de inchiriere si serviciile suplimentare si bucurati-va de beneficiile oferite de compania noastra!

 

Beneficii rent a car Bacau la compania noastra

  • preturi mici(incepand de la 16 euro pe zi)
  • flota diversificata si multe masini noi
  • putem asigura sofer suplimentar daca este nevoie
  • masini sigure cu inspectia tehnica facuta la zi, confort asigurat
  • servicii suplimentare incluse: GPS sau scaun pentru copil in functie de cerere

Aceste beneficii le puteti gasi numai la o companie profesionista, care pretuieste relatia intre firma si client si care doreste sa satisfaca orice nevoie a clientului, pastrand un raport de pret avantajos. La noi puteti inchiria o masina bucurandu-va de toate aceste avantaje.

 

Rent a car Bacau ieftin si calitativ

 

Apeleaza la un serviciu de rent a car Bacau ieftin, fara a-ti face griji cu privire la calitatea serviciilor sau la siguranta masinii. Flota noastra este verificata periodic iar nivelul de calitate al serviciilor este confirmat de catre toti clientii nostri.

Iti oferim servicii suplimentare, promotii in functie de durata inchirierii, oferte avantajoase de pret si facem tot posibilul pentru a te multumi si a-ti asigura confortul.

Inchirieri auto Bacau - masini noi - orice marca auto

Poti inchiria de la noi o masina noua, pentru a face impresie in cadrul grupului de prieteni.Avem disponibile o multime de marci auto cunoscute, iar flota este compusa din o mare parte de masini noi noute.

Acum te poti bucura de un serviciu de inchirieri auto Bacau la un nivel de calitate ridicat.

Suntem experti nationali in servicii de rent a car

 

Suntem o firma de rent a car nationala, care oferim servicii de inchirieri auto si in Bacau.Oamenii prin intermediul carora lucram sunt oameni cu experienta in domeniu si cu vechime pe piata inchirierilor auto.

Lucram doar cu profesionisti, pentru a-ti asigura servicii de calitate, personal amabil si confort atunci cand beneficiezi de serviciile noastre.

Soferii pe care ii angajam sunt profesionisti, oamenii ce lucreaza in sediile noastre sunt foarte amabili, iar impreuna putem gasi solutia de care ai nevoie, la un pret avantajos, cu un nivel de calitate care sa te multumeasca de fiecare data.

Firma de inchirieri auto Bacau cu experienta

 

Reprezentam o companie axata pe servicii de rent a car si inchirieri auto la nivel national.Oferim aceste servicii si in Bacau, la acelasi standar de calitate de care se bucura orice oras in care activam. Apeleaza la profesionisti atunci cand ai nevoie de un serviciu de rent a car calitativ.

Inchirieri auto Bacau aeroport

 

Ai nevoie de o masina la aeroport? Suntem aici sa te ajutam. Poti inchiria o masina pentru a te deplasa singur catre aeroport sau poti solicita un sofer secundar care sa te astepte acolo atunci cand ajungi.Indiferent de situatie, daca ai nevoie de masini de inchiriat in Bacau vom fi acolo.

Masini de inchiriat Bacau la preturi avantajoase

 

Ai nevoie de masini de inchiriat Bacau la preturi mici? Iti oferim posibilitatea de a inchiria o masina pentru doar 16 euro pe zi. Poti alege masini noi, pe o perioada mai lunga de timp, iar noi iti vom face o oferta personalizata in functie de ceea ce alegi.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii

 

Vrei mai multe detalii cu privire la serviciile noastre sau vrei o oferta de pret? Contacteaza-ne si te vom lamuri in cel mai scurt timp cu ce te putem ajuta!