Rent a car Iasi

Rent a car Iasi

 

Rent a car Iasi, preturi modice, calitate garantata

Ai nevoie de servicii rent a car Iasi? Alege sa inchiriezi o masina noua, la un pret avantajos si beneficiaza de servicii calitative.

Suntem o companie nationala, dar iti putem pune la dispozitie flota noastra de rent a car Iasi, la cele mai avantajoase oferte, in functie de durata pe care doresti sa inchiriezi si de serviciile suplimentare pe care le doresti.

 

Beneficiile alegerii serviciilor rent a car Iasi la compania noastra

  • preturi mici poti inchiria o masina incepand de la 16 euro pe zi
  • masini sigure si confortabile (inspectia tehnica facuta la zi pentru fiecare masina)
  • flota diversificata si noua
  • servicii suplimentare: GPS si scaun pentru copil, in functie de preferintele tale
  • sofer suplimentar daca este cazul

Beneficiaza de toate aceste avantaje cu ajutorul serviciilor noastre de rent a car Iasi la preturi avantajoase. Poti inchiria orice tip de masina.

Fie ca esti in oras pentru a vizita sau poate doresti sa iti scoti familia la un picnic, avem solutia pentru tine.

Chiar daca vizitezi in scop de afaceri orasul poti gasi o masina care sa iti satisfaca orice nevoie in materie de confort si eleganta.

 

Rent a car Iasi pret mic si calitate garantata

 

Oferim servicii de calitate, asa incat tu sa poti inchiria o masina in Iasi la un pret rezonabil pentru tine. Vei beneficia de amabilitatea si suportul agentilor nostri, iar daca ai nevoie poti apela la o gama larga de servicii suplimentare.

Pretul mic este corelat perfect cu standardul de calitate inalta pe care il oferim, asa incat serviciile noastre de rent a car Iasi sunt solutia ideala pentru tine.

Rent car Iasi - masini noi, servicii de calitate

Daca ai nevoie de o masina cu ajutorul careia sa creezi impresie in cercul de prieteni sau in cadrul unui eveniment, poti inchiria un bolid de lux de la compania noastra. Avem foarte multe masini noi si odata cu acestea vei beneficia chiar si de un sofer suplimentar, daca doresti sa te simti mai confortabil pe durata circularii cu masina sau daca nu ai permis inca.

Experti in domeniul inchirierilor auto

Noi suntem o companie profesionista din domeniul rent a car Iasi. Inchirierile auto sunt servicii ce le oferim de ani buni, avand o expertiza si o vechime foarte mare pe aceasta piata. Soferii nostri sunt profesionisti, iar agentii sunt extrem de amabili, facand traininguri specializate pentru a se ridica la nivelul pretentiilor tuturor clientilor.

Daca doresti sa te bucuri de un serviciu de rent a car Iasi la un adevarat standard de profesionalism, alege compania noastra. Lucram doar cu oameni seriosi, profesionisti si cu vechime pe piata auto.Astfel ne asiguram ca iti oferim servicii de cea mai buna calitate.

Cu ce te putem ajuta in cadrul companiei noastre?

Servicii rent a car Iasi aeroport

Ajungi la aeroport in Iasi si nu ai transport pana la hotel sau doresti sa ajungi cat mai rapid la avion pentru a nu rata biletul cumparat? Inchiriaza o masina prin serviciul nostru de rent a car Iasi aeroport. Te putem astepta la aeroport daca trebuie sa ajungi in Iasi si ai nevoie de transport sau iti putem inchiria o masina pentru a te deplasa singur pana la aeroport.

Rent a car Iasi studenti

Iasul este un oras universitar, asa incat o mare parte a populatiei o constituie studentii. Daca si tu esti unul dintre acestia si te-ai saturat de transportul in comun,dar nu iti permiti sa circuli cu masina personala, poti inchiria o masina prin serviciul nostru de rent a car studenti.

Asa vei putea circula mai confortabil, vei putea salva o multime de timp pierdut si vei reusi sa economisesti in continuare bani pentru studii si pentru iesiri. Impresioneaza-ti prietenii cu o masina noua in fiecare luna. Alege compania noastra de rent a car Iasi!

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii

Vrei sa stii mai multe despre serviciile si preturile noastre? Contacteaza-ne si unul dintre agentii nostri de la rent a car Iasi te vor informa cu privire la ofertele si promotiile speciale cu ajutorul carora poti inchiria o masina!