Inchirieri auto Aeroport Iasi

Inchirieri auto Aeroport Iasi

Inchirieri auto aeroport Iasi (Rentcitycar) ofera numeroase masini de inchiriat la cele mai bune preturi si calitati.

Aeroportul International Iasi se afla la o distanta de 8 km de orasul Iasi dispunand si de o aerogara moderna de unde se asigura legaturi directe cu Bucuresti, Londra si alte locatii. Avantajele serviciilor noastre de inchirieri auto aeroport Iasi se pot simti dupa ce aterizati deoarece va puteti ridica masina de la aeroport la orice ora doriti dumneavoastra. Puteti opta pentru un autoturism de inchiriat ieftin si economic sau pentru un microbuz daca calatoriti in grupuri cu prieteni sau familia.

Pe langa serviciul de inchirieri auto aeroport Iasi puteti alege si serviciul de transfer aeroport cu sofer. Conform statisticilor noastre din ce in ce mai multi ieseni opteaza pentru o masina de inchiriat de la Rentcitycar.

Trebuie sa mentionam faptul ca indiferent de masina pe care o veti inchiria de la Rentcitycar (Inchirieri auto aeroport Iasi) firma noastra va ofera o asigurare menita sa va protejeze de alte cheltuieli in cazul in care masina poate fi avariata. Daca va veti confrunta cu probleme tehnice ii veti putea contacta non stop pe agentii firmei noastre inchirieri auto aeroport Iasi.

In cazul in care sunteti in Iasi pentru o calatorie de afaceri sau o vacanta va sugeram sa vizitati Palatul Culturii inaugurat de insusi regele Ferdinand de Hohenzollern.Trebuie mentionat ca la Iasi a fost fondata prima universitate din tara noastra, Universitatea Alexandru Ioan Cuza in 1860 iar cladirea principala este un monument de arhitectura.Cu autoturismul inchiriat de la Rentcitycar (Inchirieri auto aeroport Iasi) va puteti opri si la Catedrala Mitropolitana Sfanta Paraschiva si celebrul sau clopot alcatuit din patru tunuri turcesti.Mai puteti vizita celebrele manastiri Cetatuia construita de Gheorghe Duca domnitor al Moldovei si Manastirea Galata din secolul al saisprezecelea.Serviciile noastre de inchirieri auto aeroport Iasi sunt disponibile la cerere si in aeroport Bacau,aeroport Suceava,Bucuresti si in alte orase din tara. Pentru a afla toate locatiile noastre intrati pe site-ul nostru la Locatii de inchiriere.

De asemenea agentii nostri de la Rentcitycar (Inchirieri auto aeroport Iasi) va pot indruma sa va cazati la o serie de pensiuni si hoteluri din zona aeroport Iasi.

Pentru rezervari ne puteti gasi la numarul de telefon 0742958031 sau email la [email protected]