Inchirieri auto Aeroport Sibiu

Inchirieri auto Aeroport Sibiu

Rentcitycar ( Rent a car airport Sibiu ) este o firma de rent a car care o sa va surprinda prin preturile mici si serviciile de calitate.

Detinem o gama larga de autoturisme incepand de la cele din clasa mini pana la cele din clasa lux sau SUV.

Aeroportul International Sibiu se afla la doar 3 km de centrul orasului Sibiu la intrarea dinspre Sebes.A fost inaugurat in anul 1943 dar a fost deschis traficului international in 1992 avand primele destinatii ca Stuttgart si Munchen. Acum se pot efectua zboruri spre locatii ca Londra,Dortmund,Viena si Antalya.

Sibiul este un important centru cultural si economic fiind declarata in 2007 Capitala Europeana.Indiferent daca vizita dumneavoastra in Sibiu este de afaceri sau turistica va recomandam sa inchiriati o masina de la Rentcitycar ( rent a car airport Sibiu ).

Gama noastra de rent a car airport Sibiu include cate ceva pentru fiecare in functie de buget si nevoi.Puteti fi siguri ca avem solutia potrivita de inchiriat auto pentru fiecare dintre dumneavoastra.

Un alt serviciu oferit de Rentcitycar ( Rent a car airport Sibiu ) este cel de transferuri de la aeroport care este menit sa va ajute sa ajungeti de la aeroport la locul de cazare sau la o alta destinatie. Cu siguranta cel mai simplu mod de a descoperi frumusetile sau imprejurimile orasului Sibiu este acela de a va afla la bordul unei masini obtinute de la rent a car airport Sibiu.

Va recomandam sa parcurgeti un traseu unic in intreaga lume pe cel mai inalt lant muntos din tara si anume Transfagarasanul.

Puteti calatori fara griji deoarece toate autoturismele de la Rentcitycar ( rent a car airport Sibiu ) sunt intr-o stare foarte buna fiind asigurate Casco, in plus beneficiati de asistenta rutiera gratuita.Sa nu uitam de latura business care a devenit in ultimul timp tot mai prezenta de aceea trebuie sa consultati si oferta business din cadrul firmei Rentcitycar ( rent a car airport Sibiu ).

Contra-cost compania noastra de rent a car airport Sibiu va ofera si servicii de inchiriere sistem GPS,scaun copil sau lanturi anvelope.La cerere puteti lasa masina in orice locatie din tara dupa ce platiti o taxa de dislocare in functie de distanta respectiva.Agentii nostri de la Rentcitycar ( Rent a car airport Sibiu ) va pot recomanda la cerere si locuri de cazare la o pensiune sau hotel.

Pentru rezervari sau nelamuriri legate de serviciile noastre de rent a car airport Sibiu puteti folosi formularul online de rezervare sau ne puteti contacta telefonic la numarul 0742 958 031 precum si adresa de email: [email protected]