Inchirieri auto Aeroport Suceava

Inchirieri auto Aeroport Suceava

Inchirieri auto aeroport Suceava (Rentcitycar) inchiriaza autoturisme la cele mai accesibile preturi (incepand de la 16 euro). 

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava se afla la o distanta de 10 km de centrul orasului in estul judetului Suceava.Avand o bogata experienta in domeniu va oferim servicii de rent a car de cea mai inalta calitate in orase precum Suceava,Botosani,Piatra Neamt,Bacau,Cluj Aeroport,Targu Mures si aeroport Iasi. 

Prin parcul nostru auto de la Rentcitycar ( Inchirieri auto aeroport Suceava ) va punem la dispozitie o gama variata de automobile incepand de la masini de clasa mica,medie urmand cu microbuze si SUV. Detinem si o larga varietate de autoturisme cu cutie automata reprezentand cea mai buna oferta raportata la calitate pret din Romania. Mai nou pe langa serviciul de inchirieri auto aeroport Suceava va oferim si serviciul de Transfer aeroport cu sofer.Pentru a obtine cele mai bune cotatii de transferuri va rugam sa ne trimiteti un email la [email protected] sau sa ne sunai la numarul afisat pe site. Pe langa persoanele fizice oferim servicii de inchirieri auto aeroport Suceava si persoanelor juridice sau de alta nationalitate.

Putem livra clientului autoturismul in orice alta locatie dorita de acesta.Optional oferim si servicii de inchiriere scaun copil,GPS sau lanturi zapada.

Toate automobilele oferite de Rentcitycar (Inchirieri auto aeroport Suceava) se afla intr-o stare foarte buna avand atat asigurare obligatorie cat si asigurare casco menita sa va acopere de unele cheltuieli ce pot aparea in cazul unor mici daune.Singura asigurare optionala pe care o puteti face este acea de pasageri pe care o puteti incheia la orice firma de asigurari.

Preturile noastre sunt in functie de numarul de zile inchiriate si de modelul respectiv al masinii cerute. 

Pentru intrebari sau nelamuriri legate de serviciile noastre de la Rentcitycar ( Inchirieri auto aeroport Suceava ) ne puteti contacta telefonic la numarul: (0040) 742 958 031 sau scrieti-ne un email la [email protected] si veti primi informatii in cel mai scurt timp.