Inchirieri auto Satu Mare

Inchirieri auto Satu Mare

 

Inchirieri auto Satu Mare - RentCityCar Satu Mare iti ofera servicii de inchirieri auto pentru orice tip de nevoie, fie ca este doar in vizita sau in interes de serviciu

 

Deplaseaza-te acum mai usor cu ajutorul masinilor pe care ti le punem la dispozitie in urmatoarele locatii: Carei, Negresti-Oas sau Satu Mare Aeroport.

 

De ce sa inchiriezi o masina prin serviciul nostru de inchirieri auto Satu Mare

  • detinem o gama larga de masinidin care poti alege
  • preturile sunt accesibile incepand de la 17 euro la zi
  • majoritatea masinilor sunt noi
  • masinile sunt confortabile si in siguranta - datorita verificarilor la zi pe care le efectuam
  • poti sa accesezi si serviciul optional de sofer aditional
  • nu vei plati taxa suplimentara de preluare si de predare a masinii daca se face oriunde in Satu Mare
  • nu avem costuri neprevazute

Indiferent de masina pe care alegi sa o inchiriezi, serviciul de inchirieri auto RentCityCar Satu Mare iti ofera si asigurare pentru a te proteja de eventualele cheltuieli in cazul in care masina sufera daune.

In functie de nevoile ,de dorintele sau de bugetul pe care il ai, poti sa alegi o masina economica sau de lux.Trebuie sa mai stii ca iti oferim masini de buna calitate indiferent de costurile de inchiriere pe care le au.

 

Calatorie placuta si in siguranta cu masinile noastre din RentCityCar Satu Mare

 

Daca ai nevoie de o masina cu care sa te deplasezi indiferent de motivul calatoriei tale in Satu Mare, la RentCityCar poti gasi o gama variata de masini.De la masini economice pana la masini mai scumpe, poti fi sigur de calitatea lor deoarece verificam periodic masinile tocmai pentru a-ti aduce un plus de siguranta si de confort.

Satu Mare este un oras care merita vizitat chiar daca nu te afli ca si turist aici. Iti recomandam sa vizitezi noi obiective turistice printre care si Turnul Pompierilor, Hotelul Dacia, Catedrala romano-catolica, statuia Lupa Capitolina sau Muzeul Judetean.

Iti mai spunem si faptul ca RentCityCar iti ofera servicii de inchirieri auto in mai multe orase din tara.Asadar, daca iti place sa calatoresti mai mult, ne poti gasi in mai multe locuri pentru a inchiria masina mult dorita.