Inchirieri auto Baia Mare

Inchirieri auto Baia Mare

 

Inchirieri auto Baia Mare - daca ai nevoie de un serviciu de inchirieri auto in judetul Maramures - RentCityCar Baia Mare!

 

Poti alege sa inchiriezi masina mult dorita foarte usor din urmatoarele locatii: Baia Sprie, Borsa, Sighetul Marmatiei, Targu Lapus si Baia Mare aeroport.

 

De ce sa inchiriezi o masina prin serviciul nostru de inchirieri auto Baia Mare

  • avem preturi accesibile- de la 17 euro pe zi
  • toate masinile sunt verificate la zi
  • majoritatea masinilor sunt noi
  • toate masinile au o calitate buna - deoarece sunt verificate periodic
  • poti opta pentru serviciul suplimentar de sofer aditional
  • nu exista taxe de preluare si de predare a masinii
  • nu avem costuri ascunse

Pe langa toate aceste avantaje RentCityCar inchirieri auto Baia Mare iti ofera un serviciu de rent a car ce include o asigurare care are rolul de a te proteja de diverse cheltuieli care pot aparea in cazul in care masina sufera daune.

In plus, daca vei compara tarifele noastre cu cele ale concurentei din Baia Mare, vei observa faptul ca avem preturi cu pana la 30 la suta mai mici.

 

RentCityCar inchirieri auto Baia Mare pentru o calatorie placuta in Maramures

 

RentCityCar inchirieri auto Baia Mare iti ofera un serviciu de inchiriere non stop, indiferent daca doresti sa ne apelezi telefonic sau prin intermediul formularului online de pe site.

Daca iti doresti sa vii in judetul Maramures si sa vizitezi orasul Baia Mare sau ajungi aici in interes de afaceri, nu ezita sa inchiriezi o masina de la noi.

Totodata iti recomandam sa profiti de frumusetile orasului Baia Mare oferite de natura, dar si monumentele si cladirile care definesc acest frumos oras: Centrul istoric Baia Mare, Turnul Stefan, Biserica Sfanta Treime, Monumentul Eroilor din al doilea razboi mondial dar si multe altele.

Daca ai nevoie de mai multe detalii despre inchirieri auto Baia Mare, poti sa apelezi unul dintre agentii nostri. Suntem pregatiti sa iti raspundem la orice intrebare ai referitor la serviciile noastre de inchirieri auto Baia Mare si sa te ajutam sa alegi masina potrivita nevoilor tale.