Inchirieri auto Iasi

Inchirieri auto Iasi

Inchirieri auto Iasi - compania de inchirieri auto pentru Iasi si judetul Iasi. Oferim masini de calitate si preturi accesibile in aeroportul Iasi, Harlau, Pascani sau Targu Frumos sau oriunde te-ai deplasa in Romania.

 

De ce sa inchiriezi o masina prin serviciul nostru de Inchirieri Auto Iasi

  • Avem PRETURI MICI, incepand de la 15 euro
  • Avem multe masini noi
  • Toate masinile noastre sunt periodic verificate si au o calitate buna
  • Avem masini confortabile
  • Avem masini SIGURE - toata flota noastra auto e verificata la zi
  • Oferim sofer suplimentar in caz de nevoie
  • GPS si scaun de copii pentru mai multa siguranta
  • Nu avem costuri ascunse

Compania Rentcitycar Iasi are nenumarate locatii de inchirieri auto pe raza intregii tari. Pentru mai multe informatii cu privire la masina dorita, conditiile de inchiriere si oferte de prêt contactati un agent Rentcitycar Iasi. Cu Rentcitycar Iasi poti inchiria o masina rapid si ieftin.

 

Incercam mereu sa iti facem viata mai frumoasa

 

Sunteti in vizita in Iasi ori vi s-a defectat automobilul pe raza orasului, ati ramas fara masina si nu stiti cum sa va deplasati in mai multe locatii, cu Rentcitycar Iasi puteti inchiria rapid o masina, care sa va scoata din impas. Veti beneficia de cele mai bune oferte si servicii.

Rentcitycar Iasi are o flota bogata de inchirieri auto si va pune la dispozitie masini, atat pentru clasa economica, cat si pentru cea de lux.

Indiferent ca esti intr-o vizita scurta sau doar in interes de afaceri, profita de o masina inchiriata si viziteaza intreaga zona a Moldovei, renumita pentru istoria sa si nenumaratele manastiri si biserici, de o frumusete rara, prezente aici.

Pe langa siguranta si serviciile profesionale, Rentcitycar Iasi iti ofera preturi atractive, fara alte costuri ascunse.

In Iasi puteti inchiria o masina de la Rentcitycar in urmatoarele locatii: aeroportul Iasi, Harlau, Pascani sau Targu Frumos, in baza unui contract semnat intre beneficiar si Rentcitycar Iasi.