Inchirieri auto Ploiesti

Inchirieri auto Ploiesti

 

Servicii de inchirieri masini Ploiesti - inchiriaza si tu o masina in Ploiesti si imprejurimi!

 

Inchirieri auto Ploiesti la preturi atractive - vezi intreaga oferta de masini de inchiriat in Ploiesti, cu ajutorul agentilor de la inchirieri auto de la RentCityCar! Iti punem la dispozitie o gama intreaga de servicii pentru inchirieri masini Ploiesti.

Va punem la dispozitie o flota corespunzatoare, formata din masini neinscriptionate, pentru a nu lasa impresia ca sunt de la o firma de inchirieri auto. Astfel, poti circula in voie cu masina, ca si cand ar fi vehiculul tau.

 

Bucura-te si tu de servicii profesioniste de inchirieri auto Ploiesti!

 

Inchiriaza si tu masina preferata din Ploiesti si viziteaza Muzeul Ceasului Nicolae Simache sau deplaseaza-te la Sinaia si in statiunile montane din imprejurimi pentru a vizita Castelul Peles si celelalte obiective turistice.

De ce sa inchiriezi o masina prin serviciile noastre de inchirieri auto Ploiesti?

 

  • avem preturi mici - incepand cu 17 euro
  • toate masinile au verificarile si inspectia tehnica la zi
  • flota numeroasa - multe marci si modeledin care poti alege
  • iti putem oferi servicii suplimentare daca este cazul ( GPS, scaun de copil sau chiar un sofer suplimentar)
  • oferim masini confortabile
  • poti inchiria si din Ploiesti, insa avem retea disponibila in toata tara

Poti inchiria masina si pentru a te servi de ea in interes de serviciu. Preturile vor fi avantajoase si pentru o inchiriere pe perioada mai lunga. Consulta ofertele si bucura-te de reduceri speciale la serviciile de inchirieri auto Ploiesti.

 

Inchirieri auto Ploiesti la preturi extrem de mici

 

Nu doar preturile noastre sunt foarte mici, dar si timpul in care puteti efectua o rezervare. Contacteaza unul din agentii nostri iar acesta se va ocupa imediat de cererea ta. Mai mult decat atat, agentii nostri iti pot oferi si cateva recomandari de cazare in cazul in care ai nevoie.

Alege o masina care sa-ti placa, plateste taxa de inchirieri si bucura-te de serviciul de inchirieri auto Ploiesti cu cele mai multe avantaje, in raport cu standardele de calitate si pret oferite de concurenti. La noi gasesti inchirieri de masini la cele mai atractive oferte.

 

Circula in siguranta si confortabil prin intermediul serviciilor noastre de inchirieri auto Ploiesti!

 

Masinile noastre au efectuat revizia tehnica periodica iar verificarile tehnice sunt la zi pentru fiecare masina din flota noastra. Poti circula cu maxima siguranta si cu deplin confort in oricare din masinile RentCityCar.

Alege masina de care ai nevoie si fa rezervarea acum! Contacteaza agentii nostri si inchiriaza o masina de la RentCityCar, prietenul tau in domeniul inchirieri auto.

 

Inchirieri auto Ploiesti - Experti in rent a car Ploiesti - RentCityCar

 

Lucram doar cu ajutorul agentilor de inchirieri auto profesionisti. Te poti baza pe noi pentru a beneficia de sfaturi profesioniste, de servicii calitative si oferte de pret imbatabile. Expertii in inchirieri masini Ploiesti de la RentCityCar sunt gata sa te ajute cu orice informatie necesara.

Colaboreaza cu noi si bucura-te de servicii de inchirieri auto Ploiesti la un nivel ridicat de calitate, conform standardelor tale. Apeleaza la expertii RentCityCar acum!

 

Inchirieri auto Ploiesti - oferte speciale, preturi reduse

 

La noi exista mereu reduceri speciale si oferte pentru orice buget. Poti alege masina pe care doresti sa o conduci si perioada pentru care o doresti inchiriata, iar noi iti venim in ajutor cu o oferta personalizata.

In general, daca vei compara preturile diverselor companii de inchirieri auto Ploiesti sau din orice alta zona, vei observa ca RentCityCar practica niste preturi preferentiale, mai mici cu pana la 30 la suta in unele situatii.

Bucura-te si tu de aceste avantaje, inchiriind o masina in Ploiesti sau in toata tara, prin intermediul companiei RentCityCar!

 

Rent a car Ploiesti - masini noi, pentru tine si familia ta

 

Daca ai nevoie de o masina pentru tine, pentru o vacanta sau pentru a transporta ceva sau daca ai nevoie de o masina de familie, poti apela cu incredere la agentii RentCityCar. Avem incluse in flota auto tot felul de masini, o diversitate de marci si modele de care ai nevoie.

Alege masina potrivita si contacteaza-ne

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii si pentru inchiriere!

Pentru rezervari sau informatii suplimentare te rugam sa ii contactezi pe colegii nostri de la inchirieri auto Ploiesti la numarul de telefon 0742 958 031 sau la email: [email protected] pe care o gasesti si la rubrica de contact.