Inchirieri auto Cluj

Inchirieri auto Cluj

Inchirieri auto Cluj – serviciul de rent a car pentru Cluj si intregul judet Cluj Napoca. Avem preturi mici si oferim masini de calitate pentru aeroportul Cluj, Dej, Campia Turzii, Gherla, Huedin, Turda.

 

De ce sa inchiriezi o masina prin serviciul nostru de Inchirieri auto Cluj

  • Avem PRETURI MICI, incepand de la 16 euro
  • Avem multe masini noi
  • Toate masinile noastre sunt periodic verificate si au o calitate buna
  • Avem masini confortabile
  • Avem masini SIGURE - toata flota noastra auto e verificata la zi
  • Oferim sofer suplimentar in caz de nevoie
  • GPS si scaun de copii pentru mai multa siguranta
  • Nu avem costuri ascunse

RentCitycar inchirieri auto Cluj dispune de o multime de locatii de inchiriere a unei masini in intreaga tara.

Contactati un agent RentCitycar inchirieri auto Cluj pentru a cere mai multe informatii cu privire la conditiile de inchiriere ale unei masini si ofertele oferite. 

Cu Rentcitycar inchirieri auto Cluj circuli in siguranta oriunde in tara.

 

Incercam mereu sa iti facem viata mai frumoasa

 

Va deplasati in interes de serviciu sau sunteti in vacanta, indiferent de scopul vizitei, Rentcitycar inchirieri auto Cluj, ofera cele mai bune servicii de inchirieri auto, in functie de buget si fara costuri ascunse.

Rentcitycar inchirieri auto Cluj are o flota bogata de auto de inchiriat, la preturi fara concurenta, incepand cu clasa economica si terminand cu cea de lux.

Astfel, daca sunteti in concediu si doriti sa vizitati orasul, puteti inchiria o masina simplu si rapid, apeland numarul de telefon, afisat pe site-ul nostru. Suntem disponibili chiar si in weekend.

O deplasare in interes de serviciu sau una de placere, nu trebuie sa va priveze de folosirea unei masini, chiar si la sute de kilometri distanta de casa.

Cu Rentcitycar inchirieri auto Cluj poti va puteti deplasa in siguranta si repede oriunde doriti, atat pe raza Clujului cat si in afara lui.

Cu oferta bogata de inchirieri auto Cluj va puteti bucura de tot ceea ce are de oferit Clujul, renumit pentru suflul mereu tanar si campusurile studentesti, panorama frumoasa, cladirile vechi arhitecturale, cat si pentru viata economica si culturala bogata.

Rentcitycar Cluj va garanteaza o experienta de neuitat.