Inchirieri auto Craiova Aeroport

Inchirieri auto Craiova Aeroport

Apelati la serviciile noastre de inchirieri auto Craiova aeroport si veti gasi cel ma bun raport calitate-pret de la firmele de rent a car din Craiova.

Aeroportul International Craiova a fost infiintat in 1938 in urma decretului dat de Carol al II-lea. La inceput a functionat ca aerodrom militar, serviciile de pasageri incepand din 1956 iar de atunci aeroportul a avut oerioade de extindere pana de curand cand a devenit un important punct de legatura al regiunii.

Cei care in viitorul apropiat urmati sa aterizati la aeroportul Craiova ar trebui sa luati in considerare serviciile companiei noastre de inchirieri auto Craiova aeroport pentru a imbunatati confortul din timpul calatoriei dumneavoastra. Indiferent ca doriti sa inchiriati o masina pentru concediu sau deplasari de afaceri va asiguram ca serviciile noastre de inchirieri auto Craiova aeroport vi se potrivesc cel mai bine.In functie de necesitatile dumneavoastra agentia noastra de inchirieri auto Craiova aeroport va ofera o gama larga de autoturisme incepand de la clasa mini precum Ford Fiesta pana la masini de clasa medie, standard,Suv si microbuze.

Dupa cum spune si titlul acestea pot fi ridicate exact de la aeroport la ce ora doriti dumneavoastra astfel incat va veti rezolva problema transportului pana la destinatie.Va reamintim ca firma noastra de inchirieri auto Craiova aeroport inchiriaza autoturisme atat pentru romani cat si pentru straini.

Mentionez ca daca veti inchiria o masina de la firma noastra, aceasta nu va avea inscriptionate marcaje precum ca ea apartine unei companii de rent a car.

In plus preturile afisate pe site-ul de inchirieri auto craiova aeroport contin TVA si contin o reducere de 15% fata de preturile pe care le veti gasi la alte companii.Reducerea este valabila pentru orice model inchiriat indiferent de marca masinii doar daca veti face rezervarea prin formularul online de pe website-ul nostru inchirieri auto Craiova aeroport.

Pentru orice nelamuriri sau intrebari nu ezitati sa ne contactati telefonic la numarul (+4) 0742 958 031 sau pe adresa de email: [email protected]