Inchirieri auto ALBA IULIA

Locatii din ALBA IULIA

Comparare Masini (0)
Sortare dupa:
Fabia
Škoda Fabia este un autoturism din clasa supermini produs de constructorul ceh de automobile Škoda A..
de la 17,00€ / zi
Logan
Dacia Logan este un autoturism produs de uzinele Dacia în România..
de la 17,00€ / zi
Ford Focus Sedan
La EuroNCAP Ford Focus a primit 4 din 5 stele pentru securitatea pasagerilor..
de la 18,00€ / zi
Dacia Lodgy
Dacia Lodgy este un monovolum compact construit de către producătorul român Dacia..
de la 23,00€ / zi
Opel Astra Combi
Astra este acum fabricată în China (Buick), Germania (Opel), Regatul Unit (Vauxhall), Brazilia și Po..
de la 24,00€ / zi
Ford Mondeo Facelift
Ford Mondeo este o masina de familie mare, vândut de către Ford Motor Company în diverse piețe din î..
de la 27,00€ / zi
Inchirieri auto ALBA IULIA

RentCityCar Alba Iulia ( Inchirieri auto Alba Iulia ) ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme la cele mai bune preturi.

Folositi filtrele de mai jos pentru a selecta autoturismul dorit din parcul de inchirieri auto Alba Iulia.Inchiriati masina dorita in Alba Iulia fara a mai plati taxe de anulare sau modificare.

Avem o gama larga de masini de inchiriat precum si servicii de inchirieri auto Alba Iulia cu sofer aditional. Recomandam sa folositi filtrele de mai jos pentru pentru o selectie de masini de inchiriat din parcul de inchirieri auto Alba Iulia. Site-ul nostru Inchirieri auto Alba Iulia este optiunea cea mai buna daca sunteti in cautarea unor servicii ieftine si profesioniste de inchirieri auto Alba Iulia.Compania noastra inchirieri auto Alba Iulia este interesata ca toti clientii care inchiriaza masini de la noi sa fie pe deplin multumiti.Flota rent a car Alba Iulia dispune de masini economice,clasa medie si clasa bussines.Nu avem taxe extra pentru preluarea/predarea masinii indiferent daca aceasta se face oriunde in Alba. Comparati tarifele noastre de inchiriere auto din Alba Iulia si veti vedea ca suntem cu pana la 30% mai ieftini decat concurentii nostri.Trebuie mentionat ca indiferent de masina pe care o veti inchiria, toate contractele noastre de rent a car Alba Iulia includ o asigurare menita sa va protejeze de diferite cheltuieli in cazul in care masina sufera daune. Serviciile noastre de inchirieri auto Alba Iulia le puteti folosi atat in oras  cat si in imprejurimile acestuia daca vreti sa vizitati vreo localitate adiacenta acesteia.

Daca va aflati in Alba Iulia puteti sa vizitati Cetatea Alba Carolina.

Special pentru clienti am creat serviciul de inchirieri auto Alba Iulia Non-Stop

De asemenea agentul nostru va poate recomanda o serie de pensiuni din zona orasului Alba Iulia.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari sau puteti contacta agentul nostru de la rent a car Alba Iulia la nr. tel: (+40) 742 958 031