Inchirieri auto Gura Humorului

Inchirieri auto Gura Humorului

Inchirieri auto Gura Humorului va pune la dispozitie un parc diversificat de masini din clasa mini,compacta,microbuze si suv. Aproape zilnic cel putin o persoana doreste sa afle informatii despre serviciile de inchirieri auto Gura Humorului.

Orasul Gura Humorului este unul dintre cele mai superbe puncte turistice din Bucovina. Periodic sosesc un numar insemnat de turisti dornici sa-si petreaca o parte din vacanta in acest orasel.Pentru a vizita asa cum se cuvine aceasta parte a Bucovinei va recomandam sa folositi un mijloc de transport util.Fata de oricare alt mijloc de transport o masina iti asigura o mobilitate maxima.Tu iti stabilesti programul,traseul,opririle si durata acestora in functie de cum ai nevoie. De exemplu atunci cand calatoresti cu autocarul nu te poti bucura atat cat iti doresti de fiecare obiectiv turistic sau priveliste. De aceea va sfatuim sa apelati cu incredere la serviciul de inchirieri auto Gura Humorului de la Rentcitycar.  Este important sa inchiriati o masina de calitate de la o firma cu experienta in acest domeniu si cu agenti profesionisti.Cu ajutorul serviciului de inchirieri auto Gura Humorului poti avea o vacanta reusita, dar nu uita sa-ti rezervi din timp o masina.Tine cont de ceea ce iti doresti de la o masina,de numarl de persoane sau de traseul pe care vrei sa-l parcurgi. Serviciul nostru de inchirieri auto Gura Humorului este disponibil tuturor persoanelor care vor sa porneasca la drum in siguranta.

Veti vedea ca firma noastra RentCityCar inchirieri auto Gura Humorului va pune la dispozitie trei metode de inchiriere.O metoda ar fi prin formularul de rezervare online de pe site-ul nostru.Trebuie doar sa-l completati urmand pasii de acolo si veti fi contactat cat de repede de unul dintre operatorii nostrii. A doua metoda este prin apel telefonic la numarul afisat in partea stanga a site-ului, iar ultima varianta ar fi direct la sediul nostru din zona.Pentru grupuri mai mari compania noastra de la Inchirieri auto Gura Humorului inchiriaza microbuz cu sofer pentru tururi cu intinerariu stabilit sau pentru transferuri in orase sau la aeroport. Va oferim si serviciul de inchiriere de scaun pentru copil.Asigurati siguranta copilului pe tot parcursul calatoriei prin inchirierea de scaune de copil mai ales ca cestea sunt obligatorii pana la varsta de 7 ani. Gura Humorului este un oras din sudul Bucovinei. Este situat la varsarea Humorului si raului Moldova,de la acest fapt tragandu-se si numele orasului.In acest orasel Domnitorul Moldovei Stefan cel Mare a ctitorit o asezare manastireasca a carei faima a trecut dincolo de granitele tarii si anume Manastirea Voronet. Acest lacas de cult este inscris in patrimoniul mondial UNESCO.Pictura exterioara a manastirii este socotita cel mai reusit ansamblu al artei feudale datand din timpul lui Petru Rares.

Daca vreti sa va relaxati agentul nostru de la inchirieri auto Gura Humorului va propune sa vizitati Complexul de Agrement Arinisi.Situat langa raul Moldova,complexul ofera turistilor o oferta bogata privind petrecerea unei vacante sau a unui sfarsit de saptamana.Se pot practica o serie de tipuri de agrement incepand de la inot, tenis de camp,tenis de masa, tir cu arcul,paintball,plimbari cu bicicleta pana la trasee in copaci.In apropiere de parc se afla Partia Soimul dotata pe tot traseul cu instalatie nocturna. Aici va puteti plimba cu telescaunul si admira privelistile zonei de la inaltime.Cu masina inchiriata de la Rentcitycar (Inchirieri auto Gura Humorului) va puteti deplasa la Cacica unde putei vizita salina.Mina dateaza de acum doua secole cand s-au descoperit zacaminte de sare.

 Tot agentul nostru de la Inchirieri auto Gura Humorului va poate ajuta in privinta cazarii punandu-va la dispozitie si posibilitatea de a vedea ce optiuni aveti de cazare in aceasta statiune turistica.

 Folositi formularul de rezervare Inchirieri auto Gura Humorului sau contactati agentul nostru la numarulr de tel: 0742 958 031