Inchirieri auto Suceava

Inchirieri auto Suceava

Inchirieri auto Suceava - serviciu de inchiriere auto pentru Suceava si intregul Judet Suceava. Avem preturi mici si oferim masini de calitate pentru Aeroportul Suceava, Campulung Moldovenesc, Dolhasca, Falticeni, Gura Humorului, Liteni, Radauti, Siret, Vatra Dornei, Vicovu de Sus. 

 

De ce sa inchiriezi o masina prin serviciul nostru de Inchirieri Auto Suceava

  • Avem PRETURI MICI, incepand de la 17 euro
  • Avem multe masini noi
  • Toate masinile noastre sunt periodic verificate si au o calitate buna
  • Avem masini confortabile
  • Avem masini SIGURE - toata flota noastra auto e verificata la zi
  • Oferim sofer suplimentar in caz de nevoie
  • GPS si scaun de copii pentru mai multa siguranta
  • Nu avem costuri ascunse

In plus, RentCitycar inchirieri auto Suceava dispune de nenumarate locatii de inchiriere a unei masini in intreaga tara.

Contactati un agent de la inchirieri auto Suceava RentCitycar pentru a cere mai multe informatii cu privire la conditiile de inchiriere ale unei masini si ofertele oferite. 

Cu Rentcitycar inchirieri auto Suceava circuli in siguranta oriunde in tara.

 

Incercam mereu sa iti facem viata mai frumoasa

 

Indiferent ca sunteti in vizita in scop de afaceri sau in vacanta, Rentcitycar inchirieri auto Suceava va pune la dispozitie masini de inchiriat in functie de buget, non-stop fara si costuri ascunse.

Rentcitycar inchirieri auto Suceava are o flota bogata de inchirieri, la cele mai mici tarife, incepand cu clasa economica si terminand cu cea de lux. 

Astfel, daca sunteti in concediu si doriti sa vizitati orasul, puteti inchiria o masina simplu si rapid, apeland numarul de telefon, afisat pe site-ul nostru. Suntem disponibili chiar si in weekend.  

Suceava este un oras istoric, unde va puteti imbogati cunostintele din punct de vedere cultural si istoric. Cu siguranta nu va veti plictisi. Aveti ce vedea! 

Fosta capitala a Moldovei, Suceava este orasul unde puteti vizita nenumarate biserici si manastiri, din lemn cu o insemnatate aparte si o istorie lunga in spate, majoritatea ridicate de Stefan cel Mare, domnitor al Moldovei, intre 1457 si 1504. 

Apeland la serviciile profesionale, inchirieri auto Suceava de la RentCitycar, puteti circula in siguranta si vizita in acelasi timp Bucovina si intreaga Moldova, cu atragatoarele sale zone de deal, favorabile culturii viticole si nenumarate alte puncte cu o mare atractie turistica.

Compania de inchirieri auto Suceava RentCitycar este una extrem de populara, atat in judet cat si in afara lui, pentru ca ofera masini de inchiriat nu doar pe raza judetului si municipiului Suceava, ci si in afara acestuia.