Inchirieri auto Airport Chisinau

Inchirieri auto Airport Chisinau

Rent a car airport Chisinau ( Rentcitycar ) este o firma de rent a car cu punct de lucru in aeroportul Chisinau oferind servicii de calitate si preturi mici. 

Aeroportul International Chisinau este principalul aeroport din Republica Moldova aflandu-se localizat la periferia orasului cu acelasi nume.Gama noastra de la rent a car airport Chisinau este foarte variata si diversificata. Autoturismele noastre sunt in stare tehnica ideala si sunt testate regulat doar la service-urile autorizate.

Detinem marci ca Audi, BMW, Mercedes, Hyundai, Toyota, VW, Skoda, Opel, Logan.In plus indiferent de marca masinii inchiriate toate contractele noastre de rent a car airport Chisinau includ o asigurare menita sa va acopere si sa va protejeze in cazul unor daune care ar putea aparea pe timpul perioadei de inchiriere.Va invitam sa descoperiti frumusetile orasului Chisinau la bordul unui autoturism de la compania noastra de rent a car airport Chisinau. Puteti fi siguri ca avem masina pentru fiecare client in functie de buget si nevoie. Nu trebuie sa achitati nici un fel de avans ,astfel increderea dumneavoastra in compania noastra e pe primul loc.

Pentru a efectua o comanda online va rugam sa folositi formularul de rezervare de pe site-ul nostru de la rent a car airport Chisinau sau sa ne trimiteti email la adresa : [email protected]