Inchirieri auto Targoviste

Inchirieri auto Targoviste

Rentcitycar Rent a car Targoviste va ofera servicii de inchirieri auto in Targoviste si imprejurimi.Flota noastra disponibila de la agentia de rent a car Targoviste este foarte variata si contine autoturisme din clasele : economy, compact, suv, business pentru fiecare buget si nevoie.

Toate autoturismele din parcul nostru de rent a car Targoviste beneficiaza de echipare completa, mai mult de atat in cazul in care va veti confrunta cu probleme tehnice veti putea apela non-stop la agentii companiei noastre de rent a car Targoviste.

Pentru cei care se tem de eventualele probleme sau daune care ar putea aparea in urma acestui fapt, ar trebui sa fie linistiti deoarece toate contractele noastre de inchirieri masini includ o asigurare de baza menita sa va acopere de orice probleme.Acest lucru inseamna ca indiferent de modelul de masina pe care o inchiriati sau de durata pentru care o veti inchiria veti benificia de aceleasi beneficii din partea firmei noastre de rent a car Targoviste.

Preturile afisate pe site-ul nostru www.rentcitycar.com contin TVA si scad o data cu perioada de inchiriere.Astfel cu cat perioada de inchiriere este mai mare cu atat preturile sunt din ce in ce mai mici.Nu avem taxe ascunse.Alegeti serviciul de rent a car Targoviste de la compania noastra si veti avea parte de beneficii si oferte speciale pentru masinile inchiriate pe toata perioada anului.

Daca va aflati cu treaba sau sunteti in trecere va recomandam sa vizitati Ansamblul monumental Curtea Domneasca cunoscuta si sub denumirea de Cetatea celor 33 de voievozi, primul domnitor fiind Mircea cel Batran.De Targoviste se leaga si cel mai important eveniment din istoria Romaniei fiind locul in care au fost prinsi,judecati si executati sotii Ceausescu.

Pentru rezervari telefonice sau alte informatii despre inchirierea unei masini va rog sa contactati agentul nostru de la rent a car Targoviste la numarul de telefon: (004) 0742 958 031 sau scrieti pe email: [email protected]