Inchirieri auto Iasi Aeroport

Inchirieri auto Iasi Aeroport

RentCityCar Iasi Aeroport ( Inchirieri auto Iasi aeroport ) ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme (de la clasa medie la bussines) la cele mai bune preturi.

Aeroportul International Iasi se afla la 8 km de orasul Iasi, el fiind printre cele mai vechi aeroporturi din Romania.In prezent aeroportul Iasi este deservit de o singura linie a retelei de transport public, linia 50 operata de RATP.Aeroportul International Iasi dispune de o aerogara modernizata de unde se asigura legaturi directe cu Bucuresti,Roma,Londra.

La cerere, RentCityCar Iasi Aeroport ( Inchirieri auto Iasi aeroport ) va poate oferi noul serviciu: Sofer Aditional.

Nu avem taxe suplimentare pentru preluarea/predarea masinii indiferent daca aceasta se face oriunde in Iasi

Trebuie mentionat faptul ca indiferent de masina pe care o veti inchiria, RentCityCar Iasi Aeroport ( inchirieri auto Iasi Aeroport ) ofera asigurare menita sa va protejeze de diferite cheltuieli in cazul in care masina sufera daune. 

Comparati tarifele noastre de inchirieri auto Iasi Aeroport si veti vedea ca suntem cu pana la 30% mai ieftini decat concurentii nostri.

Special pentru dumneavoastra am creat serviciul de Inchirieri auto Iasi aeroport Non Stop.

De vizitat in Iasi Palatul Culturii si biserica “Sf Nicolae Domnesc”cea mai veche din oras ctitorie a lui Stefan cel Mare.Mai pot fi vizitate Manastirea Cetatuia si Manastirea Galata.O plimbare prin Parcul Copou e de neinlocuit mai ales ca in centrul sau se afla “Obeliscul cu lei” ridicat de Gheorghe Asachi si Teiul lui Eminescu batran de 100 ani.

La Iasi se afla Moastele Sfintei Parascheva de pe vremea domnitorului Vasile Lupu ea fiind considerata ocrotitoarea Moldovei si a Bucovinei.De asemenea agentul nostru de la inchirieri auto Iasi aeroport va poate recomanda o serie de pensiuni din zona orasului Iasi.

Daca aveti nelamuriri legate de serviciile noastre / masini puteti adresa intrebarile dumneavoastra telefonic la numarul:  (+40) 742 958 031 sau prin email la [email protected]