Inchirieri auto Bacau Aeroport

Comparare Masini (0)
Sortare dupa:
Skoda Fabia
Škoda Fabia este un autoturism din clasa supermini produs de constructorul ceh de automobile Škoda A..
de la 17,00€ / zi
Citroen C-Elysee
Citroen C-Elysee este o mașină din clasa medie produsă de constructorul sud-coreean de automobi..
de la 20,00€ / zi
Skoda Octavia Tour
Škoda Octavia este un automobil produs de uzinele Škoda în Cehia..
de la 22,00€ / zi
Skoda Rapid
Modelul Rapid folosește platforma modelului Golf de la VW...
de la 22,00€ / zi
Volkswagen Golf 7
Volkswagen Golf VII este masina anului 2013..
de la 23,00€ / zi
Hyundai Elantra
Este o masina compacta produsa in Coreea de Sud...
de la 24,00€ / zi
VW Golf 6 Automat
VW Golf 6 este masina anului 2012..
de la 27,00€ / zi
SUZUKI VITARA
Suzuki Vitara este un SUV compact produs de Suzuki..
de la 29,00€ / zi
Nissan Quasquai 2
Nissan Qashqai este un compact CUV (Crossover Utility Vehicle) produs de japonezi in 2007...
de la 35,00€ / zi
Renault Traffic
Renault Traffic este o furgonetă de dimensiune medie produsă de Renault..
de la 35,00€ / zi
BMW 320 HATCBACK
BMW 320 a fost o limuzina fabricat de BMW 1937-1938 ..
de la 37,00€ / zi
Renault Trafic 2.0
Renault Trafic este o furgonetă de dimensiune medie produsă de Renault..
de la 40,00€ / zi
Inchirieri auto Bacau Aeroport

Inchirieri auto Bacau aeroport (Rentcitycar) ofera un serviciu profesionist de rent a car in aeroportul Bacau dar si in imprejurimile orasului.

Reprezentantii firmei noastre sunt foarte bine pregatiti sfatuindu-va in privinta autoturismului care se potriveste cu nevoile dumneavoastra.Aeroportul International George Enescu din Bacau proceseaza peste 250000 de pasageri anual si pe langa locuitorii judetului Bacau deserveste si pe cei ai judetelor invecinate : Vaslui,Neamt,Vrancea sau Covasna.

Din cauza ca piata este suprapopulata de companii de inchirieri auto clientul are o decizie grea de luat din cauza numeroaselor oferte atractive.Rentcitycar (Inchirieri auto Bacau aeroport) va promite ca este o companie de rent a car ideala si va pune la dispozitie un parc auto foarte variat de la masini mici pana la microbuze menite sa satisfaca nevoile si preferintele clientilor.

Un lucru interesant pe care il gasiti la inchirieri auto Bacau aeroport oferit de firma noastra este faptul ca daca veti inchiria o masina aceasta nu va avea inscriptionate marcaje precum ca este inchiriata. Deci va puteti plimba linistit daca aveti de mers la vreun eveniment important deoarece nimeni nu va sti ca este o masina inchiriat.

Alt avantaj la firma noastra de inchirieri auto Bacau aeroport este ca masinile sunt noi si verificate periodic.

De asemenea mai puteti lua de la Rentcitycar (inchirieri auto Bacau aeroport) in urma unui tarif suplimentar sistem de navigatie GPS,scaun pentru copil sau lanturi de zapada.

In plus firma noastra ofera o asigurare menita sa va protejeze de diferite cheltuieli in cazul eventualelor daune.Optional putei face o asigurare de pasageri pe care o puteti incheia la orice firma de asigurari.

Rezervarea autoturismului dorit o puteti face foarte usor prin formularul de rezervare de pe site-ul nostru Rentcitycar (Inchirieri auto Bacau aeroport) sau ne puteti contacta telefonic la numarul de pe site.Pentru a fi siguri ca aveti la dispozitie masina dorita mai ales in perioadele extrem de aglomerate va recomandam sa faceti rezervarea din timp.

Pentru o perioada mai mare de 30 zile preturile si conditiile de inchiriere sunt negociabile.Pretul afisat contine si tva.Nu avem taxe ascunse.Plata se poate face atat cu card bancar cat si cash.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati agentul nostru de la Rentcitycar (Inchirieri auto Bacau aeroport) la numarul de telefon (004) 0742958031 sau la adresa de email [email protected]